Yana Dovga

Yana Dovga

Mijn naam is Yana Dovga. Ik ben 33 jaar oud en kom uit Oekraïne. Ik ben in april 2022 naar Nederland gekomen en hoop hier, in ieder geval voorlopig, een nieuw en veilig leven te kunnen leiden.

Als student aan de Faculteit der Economische Wetenschappen was ik hobbymatig geïnteresseerd in manicure en pedicure. Pas later groeide deze interesse uit tot een professionele activiteit en ik heb inmiddels 6 jaar ervaring als specialiste. Ik volg de trends en mode-innovaties in de branche en ik zie manicure als een kunst 😊

Voor u betekenen goed verzorgde handen en voeten uw visitekaartje. Het laat zien dat u modern en stijlvolstijlvol bent en dat u let op uw gezondheid. Ik help u graag om uw imago aan te vullen met een mooie manicure. In mijn werk gebruik ik verschillende soorten manicures. U kunt bij mij terecht voor zowel klassieke als moderne creaties  en zaken als nagelverlengingen, nagelriemcoating, topuitlijning, vacht, amber en diverse designs.

Ik heb Nederlandse les en mijn Engelse spreekvaardigheid is matig. Ik begrijp probleemloos wat u verwacht van een behandeling, maar een gezellig gesprek zal nog wat moeizaam gaan. Houdt u hier alstublieft rekening mee wanneer u een behandeling bij mij boekt.

U kunt via het reserveringssysteem een afspraak inplannen of indien u meer informatie wilt, neemt u dan contact op met Elena Moleva op tel: 070 – 32 60 371

Menu