Bridget van Goudzwaard

Bridget

Mijn naam is Bridget van Goudzwaard. Ik ben bezig met de opleiding Allround-schoonheidsspecialiste niveau 4 en zit nu in het 2de leerjaar. Ik ben dit jaar als stagiaire aanwezig bij Elena for beauty. Al sinds ik mij kan herinneren ben ik bezig met nagellak en later kreeg ik steeds meer interesse in het vak schoonheidsspecialiste. Al snel had ik alles uitgestippeld voor mijn toekomst. Ook zet ik sinds 2 jaar gellak op de handen.

U kunt bij mij terecht voor een manicure, gellac en wenkbrauwen en wimpers modelleren/verven. Ik ben aanwezig op de donderdagen en de vrijdagen. Ik hoop u snel te zien bij Elena for beauty.

U kunt via het reserveringssysteem een afspraak inplannen of indien u meer informatie wilt, neemt u dan contact op met Elena for Beauty op tel: 070 – 32 60 371

Lisa van Beek

Lisa

Mijn naam is Lisa. Ik ben 17 jaar oud en ik ben bezig met de opleiding Allround schoonheidsspecialiste niveau 4. Dit jaar loop ik stage bij Elena for beauty. Al jarenlang weet ik dat ik schoonheidsspecialist wil worden.

U kunt bij mij terecht voor een cosmetische hand of voetverzorging, gellak en wimpers verven.

Ik ben aanwezig op de donderdag en vrijdag. Ik hoop u snel te zien bij Elena for beauty. U kunt via het reserveringssysteem een afspraak inplannen of indien u meer informatie wilt, neemt u dan contact op met Elena for beauty op tel: 070- 32 60 371

Menu