• Engels

Fruitzuur Peeling

Uw huid is een kostbaar, maar zeker ook kwetsbaar orgaan. Doordat de huid dagelijks wordt blootgesteld aan diverse (externe) factoren die deze zowel van binnen als van buiten kunnen beschadigen (zoals zon, wind, medicijngebruik, ongezonde voeding), is een gezonde dagelijkse verzorging onontbeerlijk.

De Anna Lotan AHA Peelings zijn peelings op basis van glyconzuur. Glycolzuur is het meest effective fruitzuur voor cosmetisch gebruik en heeft het vermogen heeft om diep in de huid door te
dringen. De bovenste, verhoornde huidlagen zullen hierdoor afschilferen en er ontstaat een zachte, gezonde nieuwe huid. Door de celvernieuwing te stimuleren, zal de huid ook steviger worden.

Hoeveel behandelingen zitten in een kuur?
Anna Lotan fruitzuur AHA peeling worden in kuurverband van 4 tot 6 behandelingen toegepast, met een interval van 10-14 dagen tussen elke behandeling.

Werking
De fruitzuren zorgen voor het afschilferen van dode hoorncellen, waardoor de hoornlaag weer dunner en elastischer wordt. Dat betekent minder diepe rimpels, minder ouderdomsvlekken en
pigmentvlekken. De huid wordt heerlijk glad en fris. Fruitzuren hebben niet alleen een hoornlaag oplossend effect maar werken ook anti-bacterieel en zijn daardoor voor de verzorging van de
onzuivere probleemhuid zeer geschikt. Door het gebruik van fruitzuren wordt de grootte van de hoorncellen genormaliseerd – vooral na intensieve zonbestraling – waardoor de vochthuishouding in de huid verbetert.

De AHA peeling bestaat uit een glycolzuur peeling en werkt nog maanden na. Het herstel van de huid begint ook pas na het beëindigen van de kuur. Let op: in zonnige periodes kan deze peeling niet toegepast worden in verband met de kans op overmatige blootstelling aan zonlicht.

Fruitzuur peeling

fruit zuur peelingFruitzuur behandeling
Ter bestrijding en reductie overpigmentatie op gezicht en lichaam. De productie van pigment wordt genormaliseert en heeft tevens een blekende werking op bestaande pigmentvlekken welke grootdeel kunnen verdwijnen.
€62,50

Minikuur Fruitzuurpeeling

fruit zuur peelingMinikuur Fruitzuurpeeling 4x (in max 3 weken)
Behandeling van diverse·huidproblemen (acne, pigmentvlekken, littekens) rimpels en verslapte huid in een voordelige mini-kuur.
€225,50

fruit zuur peelingMinikuur Fruitzuurpeeling 6x (in max 4 weken)
Behandeling van diverse·huidproblemen (acne, pigmentvlekken, littekens) rimpels en verslapte huid in een voordelige mini-kuur.
€335,00
Menu