• Engels

Elena Moleva

elena moleva

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Ik ben Elena Moleva. Tijdens mijn studies
Psychologie en later de Kunstaccademie in Den Haag, verdiende ik bij als model. Voor
het eerst kwam ik daar in aanraking met professionele visagie en leerde hoe belangrijk
een goede verzorging met de juiste producten voor de huid is.

Geïnteresseerd geraakt ben ik gestart met mijn opleiding schoonheidsspecialiste en
visagiste die ik in 2006 heb afgerond. Van 2006 tot en met 2010 ben ik als schoonheidsspecialiste werkzaam geweest in een schoonheids-kliniek in Leiden en sinds januari 2011 heb ik mijn eigen salon in Oud-Voorburg.

Svetlana Valeine

svetlana valeine

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Ik ben Svetlana Valeine. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en fysiotherapeute uit Letland.

Ik ben een groot voorstander van een gezonde levensstijl, en heb mij in Indie mogen verdiepen in Ayurveda. Ayurveda is een hindoeistische gezondheidsleer uit India.

Daarnaast ben ik opgeleid voor Anti Cellulite massage, Lymfedrainage massage, therapeutische massages en honing, chocolade en Hot Stone massages.

Alessia Diamanti

Mijn naam is Alessia Diamanti, ik ben 25 jaar oud en afkomstig uit Griekenland. Sinds enige tijd woon ik in Nederland en ben in augustus 2021 bij Elena for Beauty gestart als Manicure en Pedicure.

Ik heb in mijn geboorteland rechten gestudeerd, maar altijd bezig geweest met handen voeten en nagels. Ik vind de verzorging hiervan erg belangrijk, want persoonlijkheid is niet het eerste wat mensen te zien krijgen:)

Elina Drahun

Mijn naam is Elina Drahun en ik kom uit Odessa.

Ik heb een aantal jaren als masseur op het land gewerkt, maar later werd ik onderdeel van de bemanning van het privéjacht Al salamah, waar ik geweldige ervaringen met Aziatische massages heb opgedaan.

Yana Dovga

Mijn naam is Yana Dovga. Ik ben 33 jaar oud en kom uit Oekraïne. Ik ben in april 2022 naar Nederland gekomen en hoop hier, in ieder geval voorlopig, een nieuw en veilig leven te kunnen leiden.

Als student aan de Faculteit der Economische Wetenschappen was ik hobbymatig geïnteresseerd in manicure en pedicure. Pas later groeide deze interesse uit tot een professionele activiteit en ik heb inmiddels 6 jaar ervaring als specialiste. Ik volg de trends en mode-innovaties in de branche en ik zie manicure als een kunst 😊

Menu