• Engels

Elena Moleva

elena moleva

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Ik ben Elena Moleva. Tijdens mijn studies
Psychologie en later de Kunstaccademie in Den Haag, verdiende ik bij als model. Voor
het eerst kwam ik daar in aanraking met professionele visagie en leerde hoe belangrijk
een goede verzorging met de juiste producten voor de huid is.

Geïnteresseerd geraakt ben ik gestart met mijn opleiding schoonheidsspecialiste en
visagiste die ik in 2006 heb afgerond. Van 2006 tot en met 2010 ben ik als schoonheidsspecialiste werkzaam geweest in een schoonheids-kliniek in Leiden en sinds januari 2011 heb ik mijn eigen salon in Oud-Voorburg.

Nilo Chavoshi

Nilo Smal

Mijn naam is Niloufar Chavoshi. Ik ben 33 jaar oud.Ik ben afgestudeerd aan het ID College in Leiden. Sinds mijn 20ste werk ik als schoonheidsspecialiste. Uiterlijke verzorging is altijd mijn passie geweest.

Op mijn 23ste ben ik verhuisd naar Engeland en daar heb ik mezelf verder ontwikkeld en verdiept in dit vak.

Svetlana Valeine

svetlana valeine

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Ik ben Svetlana Valeine. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en fysiotherapeute uit Letland.

Ik ben een groot voorstander van een gezonde levensstijl, en heb mij in Indie mogen verdiepen in Ayurveda. Ayurveda is een hindoeistische gezondheidsleer uit India.

Daarnaast ben ik opgeleid voor Anti Cellulite massage, Lymfedrainage massage, therapeutische massages en honing, chocolade en Hot Stone massages.

Danielle van Dijk

Danielle Klein

Mijn naam is Danielle. Ik ben geboren in Leidschendam en woon  in Voorburg. Nadat ik in 2016 mijn VMBO-T diploma heb behaald ben ik een opleiding allround schoonheidsspecialsite niveau 4 gaan doen.

Mijn stage heb ik gelopen bij Elena for Beauty. Na de fijne kneepjes van het vak geleerd te hebben, heeft Elena mij begin 2018 in dienst genomen. Met trots kan ik nu zeggen dat ik bij Elena for Beauty werk!

Valesca Bonsink

Figure

Mijn naam is Valesca Bonsink. Na 3 jaar de opleiding allround-schoonheidsspecialist niveau 4 gevolgd te hebben, ben ik sinds juni 2018 gediplomeerd.

Dat ik schoonheidsspecialist wilde worden wist ik al op jonge leeftijd. Toen ik op 12 jarige leeftijd er ook daadwerkelijk mee te maken kreeg, door een reinigingsbehandeling voor tieners te ondergaan, wist ik zeker dat ik niks leukers vond dat dit mooie vak.

Menu