Informatie Anti Cellulitis Massage

Wat is een Anti Cellulitis Massage?

De anti-cellulitis massage heeft als doel om vetophopingen en verklevingen in de huid zoveel mogelijk op te heffen. Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van essentiële oliën en creams met antioxidanten. Hiermee wordt de afbraak van vet versneld en wordt de huid verstevigd, zodat je er niet zo gemakkelijk meer vetophopingen ontstaan.

Als je merkt dat je last krijgt van cellulitis, dan is het een aanrader om te starten met anti-cellulitismassages of met honing massages. Door vroeg te beginnen kunnen de vetbolletjes nog worden gladgestreken en kunnen de afvoerstoffen nog natuurlijk worden uitgedreven.

Als je dit later doet, dan worden de vetophopingen groter en wordt de huid harder en ruwer. Het is dan veel moeilijker om de cellulitis met massages te verminderen.

Wat is Cellulitis?

watiscelluliteCellulitis wordt ook wel sinaasappelhuid genoemd. Het is een aandoening waarbij putjes ontstaan in de huid. Hierdoor gaat deze op een sinaasappelschil lijken. Heel veel mannen en vrouwen hebben last van cellulitis. Sommige mensen denken dat alleen mensen met overgewicht last hebben van deze aandoening, maar dat is absoluut niet waar. Bij cellulitis maakt het niet uit of je overgewicht hebt of niet. Iedereen kan er dus last van hebben.

Bij vrouwen komt cellulitis vooral voor op de dijen en de billen. Bij mannen weer op de buik. Cellulitis heeft verschillende oorzaken. Zo kan het veroorzaakt worden door hormonale stoornissen, stress, slechte doorbloeding, overgewicht, weinig lichaamsbeweging en een verkeerde voeding. Ook is de ene persoon er gevoeliger voor dan de andere. Verder hebben oudere mensen er sneller last van dan jongere. Dat komt, omdat je huid haar natuurlijke elasticiteit verliest bij het ouder worden. klik op het plaatje voor meer info.

Hoe werkt een behandeling?

De anti-cellulitis massage is erop gericht om de huidconditie te verbeteren. Tijdens deze behandeling word je stevig gemasseerd in het bindweefsel. Hierdoor kan wordt de doorbloeding weer geactiveerd en worden onderhuidse spanningen en verklevingen verwijderd. Door middel van de stevige massagegrepen maakt de masseur het onderhuidse bindweefsel weer wat losser. Dit heeft weer een positieve werking op de inwendige organen, spieren, bloedvaten en gewrichtskapsel.

De anti-cellulitis massage heeft het meeste effect wanneer je er een gezonde levensstijl op na houdt. Als je de behandeling combineert met veel beweging en gezonde voeding dan heeft deze meer succes. Om de cellulitis te verminderen zijn meerdere behandelingen nodig.

Wat zijn de voordelen van Anti Cellulitis Massage?

 • Zeer effectieve methode voor bestrijding van de cellulitis
 • Plaatselijke figuurcorrectie
 • Zeer effectief tegen huidverslapping
 • Uitstekende ondersteuning bij volgend dieet en optimaal resultaat
 • Snel “terug in vorm” na zwangerschap (wachten tot na borstvoeding).

Vermijd een Anti Cellulite Massage bij:

 • een te hoge of te lage bloed druk
 • hartklachten
 • diabetes
 • vrouwen in de overgang met sterke opvliegers en overgangsverschijnselen
 • open wonden en huidinfecties
 • koorts en/of griep
 • Tijdens zwangerschap of borstvoeding gevend.

Prijzen Anti Cellulite Massage

Anti Cellulitis Massage 60 minuten € 70,00
Kuur van 6 behandelingen Anti Cellulitis Massage € 360,00
  Direct reserveren

Meer weten of direct een afspraak maken? Bel 070 – 32 60 371 of reserveer direct online.

Gezichts Behandeling
Waxing Dames
Waxing Heren
Massages
Pedicure
Make-Up
Menu