• Engels

Waarom Waxen?

Waarom harsen langer een glad resultaat geeft is eenvoudig, het haarzakje wordt namelijk tijdens het waxen verwijderd. Hierdoor beschik je over een gladde huid voor gemiddeld 3 tot 8 weken. Dit terwijl bij scheren alleen het bovenste zichtbare deel van de haar wordt afgeschoren, waardoor je binnen no-time weer de eerste stoppels ziet. Scheren is uit, harsen is in!

Wat is een brazilian wax?

Een Brazilian wax is een soort van bikini wax. Met een brazilian wax, wordt het haar van de schaamstreek (buitenste en binnenste schaamlippen, de bilnaad, anus en billen) volledig verwijderd. Een strook van schaamhaar (in de vorm van een strip of een driehoek) kan worden overgelaten, net wat je wilt. Het resultaat is een super gladde en zachte schaamstreek, iets wat je nooit kunt bereiken met scheren.

Hoe vaak moet ik harsen?

informatiewaxingkleinAfhankelijk van jouw haargroei duurt het ongeveer 3 tot 6 weken voordat de haartjes terugkomen. De groei van (schaam) haar is meestal minimaal gedurende de eerste twee weken en zal aanzienlijk toenemen in de 3e en 4e week. Haar groeit meestal sneller in de zomer maanden. De tijdsinterval tussen de behandelingen wordt langer naarmate je vaker harst in plaats van scheert. De diverse haargroeistadia vind je als je klikt op het plaatje.

Doet harsen echt pijn?

Harsen is niet geheel zonder pijn, echter de wilde verhalen die zich de ronde doen zijn sterk overdreven. De pijn die kan optreden duurt een fractie van een seconde terwijl je wekenlang plezier hebt van het sexy en schone gevoel. Ik maak gebruik van een speciale methode waarbij door het vooraf aanbrengen van een laagje waxolie gezorgd wordt dat de wax niet aan de huid plakt maar alleen aan de haartjes, dat scheelt de helft! Als je tijdens de behandeling toch even pauze wilt dan kan je dat altijd aangeven. Je hoeft je nergens voor te schamen.

Moet ik mij voorbereiden?

Voor je brazilian wax-sessie neem je thuis even een douche. Probeer als het even kan je brazilian wax sessie een week na de menstruatie te plannen, je bent dan het minst gevoelig.

Is het je eerste keer?

Neem een uur van tevoren een paracetamol, dat verminderd de gevoeligheid.

Wat is de werkwijze?

Voor je brazilian wax Voorburg wordt je gevraagd zich uit te kleden en om te gaan zitten of liggen. De waxolie wordt verspreid over het te waxen gebied, dit voorkomt dat wax blijft kleven aan de huid. De warme wax wordt verspreid over het te waxen gebied met behulp van een wax spatel. (Voor jouw hygiene; deze spatel gaat maar 1x in de waxheater met wax) .

Ik maak gebruik van de best beschikbare wax met geurtjes in Roos, Vanille of Chocolade, leuker kan ik het niet maken, wel lekkerder! Enige tijd wordt gegeven om de wax te laten harden, Een randje van de wax wordt omhoog getrokken en gebruikt als een lipje om snel de rest van de wax eraf te trekken. De wax wordt meestal getrokken in de tegenovergestelde richting van de haargroei. Met een pincet worden de laatste verdwaalde haartjes verwijderd.

Daarna wordt in brazilian wax voorburg de nabehandeling gedaan met een lekkere creme om haaringroei te voorkomen.

Overigens, je Brazilian Wax Salon is ook vanuit Den Haag snel en eenvoudig bereikbaar!

Gezichts Behandeling
Waxing Dames
Waxing Heren
Massages
Pedicure
Make-Up
Menu