• Engels

Pedicure en Manicure Behandelingen

Pedicure VoorburgUw pedicure in Voorburg. Heeft u wel eens bedacht wat uw voeten voor u doen? Ze mogen best wat meer aandacht krijgen. Bovendien bevordert een beetje extra zorg een ontspannen gevoel. Kies voor goede kousen en passende schoenen. Zorg daarnaast voor een scrub- en crèmebehandeling.  En bezoek regelmatig onze pedicure in Voorburg! Hierdoor kunt u veel problemen te voorkomen.

Bij onze pedicure kunt u (ook ‘s-avonds!) terecht voor alle gewenste behandelingen.

Voetproblemen zijn onder meer: droge voeten, blaren, overmatig eelt, ingroeiende teennagels, likdoorns en kloven. De meest voorkomende behandelingen hiervoor betreffen het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels. Het resultaat zijn mooie en comfortabel lopende voeten!

Onderstaand treft u de meest voorkomende behandelingen. Staat de door u gewenste behandeling er niet bij? Neemt u dan even contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren! Reserveren kunt u online of bel met 070 – 32 60 371 voor uw pedicure afpraak in Voorburg

Pedicure behandelingen

Basis pedicure 30 minuten
Voetbad, verzorgen van de nagels en verwijderen van overtollige eelt.
€ 29,50
Spa Pedicure behandeling met voetmassage 45 minuten
Voetbad, verzorgen van de nagels, verwijderen van overtollig eelt. Voeten scrubben, paraffine masker voor je voeten. Ter afsluiting een heerlijke ontspannende voetmassage.
€ 39,50
ACTIE!! Pedicure behandeling met gellak 60 minuten
Voetbad, verzorgen van de nagels, verwijderen van overtollig eelt, aanbrengen van gellak
€ 49,50
De nagels knippen en netjes afwerken € 17,00
Nagels lakken met normale nagellak
De nagels worden voorzien van een standaard nagellak in kleur naar keuze waardoor uw nagels er keurig uit zien.
€ 9,50
Gellak 30 minuten
De nagels voorzien van een gellak in kleur naar keuze. Gellak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak. Daardoor zien de nagels er twee tot drie weken fantastisch uit.
€35,00
Gellak verwijderen 15minuten

Bij nieuwe set gellak wordt de oude set gratis verwijdert.

€10,00

 

Manicure behandelingen

Standaard Manicure 30 minuten
Nagels in gewenste vorm vijlen. Nagelriemen terug duwen en verzorgen. Nagels lakken in de gewenste kleur. Als afsluiting een voedende handcrème van Abahna en nagelriemolie.
€25,50
Spa Manicure 60 minuten
Nagels in gewenste vorm vijlen. Nagelriemen terug duwen en verzorgen. Nagels polijsten, scrubben van de handen plus paraffine masker voor het verzachten van de handen. Afgesloten wordt met een handmassage.
€39,50
Manicure met Gellak 60 min
Nagels in gewenste vorm vijlen. Nagelriemen terug duwen en verzorgen van de nagelriemen. Vervolgens worden de nagels voorzien van een gellak. Gellak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak. De nagels zien er twee tot drie weken fantastisch uit.
€45,50
Nagels lakken met normale nagellak
De nagels worden voorzien van een standaard nagellak in kleur naar keuze.
€ 9,50
Gellak
De nagels voorzien van een gellak in kleur naar keuze. Gellak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak. De nagels zien er twee tot drie weken fantastisch uit.
€35,00
Gellak verwijderen

Bij nieuwe set gellak wordt de oude set gratis verwijdert.

€10.00

p.s. Ook vanuit Den Haag is de pedicure in Voorburg eenvoudig bereikbaar!

Menu