• Engels

Elena Moleva

Elena Moleva

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Ik ben Elena Moleva. Tijdens mijn studies Psychologie en later de Kunstaccademie in Den Haag, verdiende ik bij als model. Voor het eerst kwam ik daar in aanraking met professionele visagie en leerde hoe belangrijk een goede verzorging met de juiste producten voor de huid is.

Geïnteresseerd geraakt ben ik gestart met mijn opleiding schoonheidsspecialiste en visagiste die ik in 2006 heb afgerond. Van 2006 tot en met 2010 ben ik als schoonheidsspecialiste werkzaam geweest in een schoonheids-kliniek in Leiden en sinds januari 2011 heb ik mijn eigen salon in Oud-Voorburg.

Als gediplomeerd schoonheidsspecialist Voorburg ben ik tevens gecertificeert voor alle behandelingen die ik geef. Met regelmaat volg ik aanvullende opleidingen zodat ik op de hoogte blijf van de laatste trends in behandelmethoden en productontwikkelingen.

Ik haal veel voldoening uit het geven van schoonheidsbehandelingen, het is niet alleen rustgevend voor mijn klanten, maar ook ikzelf krijg er veel positieve energie uit. Mijn doel is u de behandeling te geven die bij ú past met het resultaat wat u ervan verwacht. Ik hoop u te mogen verwelkomen in mijn sfeervolle salon!

Menu